Polisbesparing.nl, Harderwijk

Polisbesparing.nl
Reaumurstraat 4
3846 BZ Harderwijk
Postbus: 8
Gelderland

Economische Info

KvK-nummer
60640898

Beschrijving

Wij zijn een online verzekeringstussenpersoon, bij ons bereken je snel en gemakkelijk je premie. Wil je dit niet zelf doen? Dan doen wij het gratis voor je, je hoeft alleen maar een foto van je huidige polis te uploaden en wij gaan gratis voor je vergelijken.
Heb je schade? Dan staan wij voor je klaar.
Gratis Digitale Polismap, gratis jaarlijkse premiecheck op je autoverzekering.
Ook voor jonge bestuurders vinden wij altijd de laagste premie, je hebt tenslotte niet voor niets je rijbewijs gehaald toch?


Gedetailleerde beschrijving:
Wij zijn een 100% onafhankelijk online verzekeringstussenpersoon. Wij werken dus voor jou en niet voor een verzekeringsmaatschappij.
Wat houdt dit concreet in? Wij gaan voor jou op zoek naar de beste en voordeligste verzekering voor jouw situatie. We vergelijken meer dan 35 verzekeraars en pikken de voordeligste met de beste dekking speciaal voor jou eruit. Je krijgt van ons altijd een vrijblijvende offerte die heel gemakkelijk is af te sluiten, alles 100% digitaal.

Bij ons mag je zelf vergelijken en berekenen maar het hoeft niet, wij doen het namelijk ook graag voor je. Gratis.
Het enige dat je hoeft te doen is een foto te uploaden van je huidige polis en je krijgt van ons in no-time een offerte voor een vergelijkbaar product met de laagste premie.

We zijn niet alleen een verzekeringsvergelijker, we zijn een online tussenpersoon. Wanneer je vragen hebt over verzekeringen doen we ons best deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je schade die verhaald moet worden? Wij helpen je.

Op iedere autoverzekering welke via ons is afgesloten geven wij een gratis jaarlijkse premiecheck. Wij checken dus ieder jaar of de polis op dat moment nog steeds de meest voordelige is. Mocht er elders een product met lagere premie mogelijk zijn dan zetten we de verzekering, na jouw toestemming, gratis voor je om.

Via onze social media, mail en de Digitale Polismap kan je ons 24/7 bereiken. Waarom alles digitaal? Dat kost het minst, zo simpel is het. Wij willen voor jou, en voor ons, de kosten zo laag mogelijk houden.
Stuur je ons een mail dan doen wij ons best deze nog binnen een uur te beantwoorden.
Trefwoorden:
Verzekeringen, Autoverzekering, Motorverzekering, Bromfietsverzekeringen
Polisbesparing.nl zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Polisbesparing.nl!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook
Twitter

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

  1. AMBACHTSSTRAAT 21
    3861 RH  Nijkerk
  2. PRINS WILLEM-ALEXANDERLN 651
    7311 NB  Apeldoorn
  3. BIRKSTRAAT 105D
    3768 HD  Soest
  4. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken